top of page

HOW STEKLAB WAS BORN

Steklab is ontstaan uit de liefde en passie voor planten van Barbara van Lierop in 2019. Altijd omringd door planten sinds haar kindertijd en zelf een passie ontwikkelend voor stekken en kamerplanten, besloot ze Steklab op te richten en dit prachtige platform te ontwerpen waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor het stekken en verzorgen van je planten.

logo-Steklab with square.jpg

Big Title

FOTO PROFILO.jpeg

STEKLAB NU

Mijn naam is Fabrizia Sbrega, ik ben Italiaans en ik woon nu al 15 jaar in Nederland. Net als Barbara hebben mijn ouders me altijd de schoonheid van tuinieren en het verzorgen van planten laten zien, en tijdens mijn volwassenheid werd dit langzaam een hobby en vervolgens een passie.

Ik was zelf een klant van Steklab. Ik hield altijd van de esthetiek van het merk, de productkeuze en de aandacht voor detail. Dus toen Barbara op zoek was naar iemand om het over te nemen, was ik klaar voor deze spannende nieuwe uitdaging.

Ik ben ook de oprichter van Youplant Amsterdam. Ik geloof dat mensen door planten en evenementen kunnen verbinden, ervaren en mooie herinneringen kunnen creëren, en daarom voel ik me verbonden met Steklab. Voor mij was het vermeerderen een manier om geduld te leren, veel over planten te ontdekken en vertrouwd te raken met de groene wereld. De kracht om uit slechts één blad een hele plant te laten groeien, heeft veel betekenis en kan een lonend proces zijn. Met Steklab-producten wil ik je graag de kans bieden om je liefde voor planten te koesteren, je de mogelijkheid te geven om te experimenteren met verschillende tools en producten.

bottom of page