top of page

STEKLAB IN DE BLADEN!

Bijgewerkt op: 5 jun. 2020

Steklab bestaat bijna een jaar. In die tijd is er erg veel gebeurd met StekLab. Er zijn veel nieuwe producten bijgekomen.

En het állerleukste vinden we dat we in het januari/februari nummer van het blad BUITENLEVEN staan!

Onze bestseller de 'Plantendouche' en de 'Stekset' staan beide in het eerste nummer van 2020, een megaleuke start van het jaar voor StekLab!


Niet alleen met de állerleukste en beste plantenspuit maar ook met ons eerste steksetje. Inmiddels is de collectie alweer behoorlijk uitgebreid met verschillende steksets voor beginners dot doorgewinterde stekkers.Jiehoe! Afgelopen maand stonden we in de krant! En wel in het Volkskrant Magazine! Door dit artikel heeft Steklab zoveel bekendheid gekregen dat ik niet alleen heb besloten fulltime voor StekLab te gaan maar waren we helaas ook compleet uitverkocht! Veel van de artikelen waren niet meer leverbaar, onder andere omdat het gemaakt wordt in een ambachtelijk centrum van een GGZ instelling. Ook die was een tijd lang gesloten. En zo nog vele andere leveranciers die door de coronacrisis hun goederen niet kunnen leveren. Geen nood, het geeft mij weer ruimte om verder na te denken over welke producten een aanvulling zijn voor StekLab.


Ongeveer 2 weken na de hoos klanten vanuit het Volkskrant Magazine, viel het me op dat er ineens heel veel Belgische klanten m'n site bezochten. Nou, dat was niet zomaar......! Helaas was alles hierna bijna helemaal uitverkocht en geeft het me de ruimte om weer eens goed na te denken over de volgende stap voor StekLab.


118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page